FOTO: Razni predmeti, jela i kolači na predbožićnom sajmu u Rabuzinu Foto: Turistička zajednica Grada Novog Marofa

FOTO: Razni predmeti, jela i kolači na predbožićnom sajmu u Rabuzinu

J.Š./Varaždinske vijesti | 1.12.2017. u 16:29h | Objavljeno u Našim krajem

U KC "Ivan Rabuzin" jučer je otvoren predbožićni prodajni sajam na kojem se predstavljaju brojne udruge, a trajat će do subote. Otvorenje sajma upriličeno je s dječjim prigodnim programom Malih Engleza pod vodstvom učiteljice Tanje Koren i malih Nijemaca koje je vodio profesor Mihael Martan.

Sajam će se održati do subote od 8 do 12 sati, a predstavljaju se svojim proizvodima Udruga Greben, Udruga Oreh, Galerija Zvjezdana Bukovčan, Ninini kolačići, Cvjećarnica Benjak, Vanilica, Udruga za autizam Pogled, Udruga Srce Sveti Ivan Zelina, Cvjećarnica Dada Breznički Hum, Cvjećarnica Tanja te Udruga umirovljenika Prigorčica Bisag.

Kako najavljuju iz TZ Novog Marofa mnoštvo će se događanja odvijati tijekom cijelog prosinca u Novom Marofu, a u sklopu manifestacije Mali Advent u Marofu, a u organizaciji TZ Grada Novog Marofa, POU Novi Marof i INN bara koji djeluju u sklopu KC "Ivan Rabuzin".

Svake subote tijekom mjeseca prosinca u 18 sati palit će se adventske svijeće uz blagoslov patera Vitomira Glavaša i crkvenih zborova, a posebno naglašavaju 9. prosinca kada će se svijeća paliti uz KUD Marof i njihove goste iz Samobora.

Nakon toga održat će se i godišnji koncert KUD-a Marofa, a paralelno će se isti dan održati i Božićni sajam i natjecanje učeničkih zadruga u holu Kulturnog centra.

Biti će tu još i kazališnih predstava za djecu i odrasle, filmskih projekcija, koncerata, a za finale najavljuju i ove godine doček Nove Godine u podne uz Ex Zodiac band na vanjskoj pozornici KC Ivan Rabuzin.