Večeras koncert Jacquesa Houdeka u HNK: "Dođite, jer bit će posebno!" Foto: Krešimir Đurić

Večeras koncert Jacquesa Houdeka u HNK: "Dođite, jer bit će posebno!"

Igor Čolaković | 19.12.2021. u 16:00h | Objavljeno u Društvo

Dvadeset godina uspješne pjevačke karijere Jacques Houdek obilježit će velikim solističkim koncertom u varaždinskom kazalištu, u nedjelju, 19. prosinca. Gospodin Glas za varaždinsku je publiku pripremio posebno atraktivni program i goste - iznenađenja!

-Stvarno mi je puno srce da i nakon toliko godina u meni još gori želja za glazbom i tom transfuzijom energije i emocija s mojom publikom. Posebno mi je zadovoljstvo da ću ponovo, nakon dugo vremena, pjevati u Varaždinu, gradu za koji sam posebno vezan. Još dok sam bio na samom početku karijere Varaždin je bio među prvim gradovima koji je rekao - dobrodošao. U ovom gradu imam vjernu publiku, mnogo prijatelja, a i moj menadžer, prijatelj i kum mojoj djeci Mihovil Bek je Varaždinac, tako da sam često u Varaždinu i kada ne radim - rekao je ovaj popularni pjevač, koji za varaždinsku publiku priprema poseban, adventskom vremenu primjeren koncertni program. 

U varaždinskom kazalištu Gospodin Glas će izvesti atraktivni program koji će uključiti sve njegove najveće hitove, najljepše pjesme koje je snimio u posljednjih dvadeset godina. 

- Adventsko je vrijeme pa ću na koncertu izvesti i nekoliko božićnih pjesama i brojeva koji su u duhu vremena u kojemu živimo. Siguran sam da će na koncertu ponovo biti puno energije i emocija, a možda i neke nostalgije, jer su neke pjesme koje ću izvesti stare petnaest i više godina. Jako se veselim da će ovo veličanstveno kazalište barem na jedan dan biti moj dom u kojem ću se družiti s mojom publikom. Na koncertu ću naravno, pjevati i pjesme s mog zadnjeg albuma "Glavom i bradom", na kojem je niz pjesama koje su se dopale publici i koje su neizostavni dio mog repertoara. No, varaždinska publika će te pjesme moći doživjeti u akustičnoj verziji, u decentnijoj izvedbi kakva i priliči adventskom vremenu i ovom krasnom kazalištu. Zato će varaždinski koncert biti poseban, u tako prearanžiranim pjesmama do punog će izražaja doći moj glas i riječi mojih pjesama, što će im dati dodatnu vrijednost i doprinijeti posebnoj koncertnoj atmosferi - rekao je Gospodin Glas u najavi svog koncerta u varaždinskom kazalištu.

Označeno u