VIDEO, FOTO Počelo snimanje drugog filma u produkciji Kerekesh teatra "Marginalci"

| 21.3.2022. u 17:26h | Objavljeno u Video

Danas je u Društvenom domu u Petrijancu počelo snimanje novog dugometražnog projekta u produkciji Kerekesh Teatram, Keraktiva i 24 sata oriđiđi produkcije "Marginalci".

Samo predstavljanje današenjg početka snimanja filma je odradio dio glumaca u glavnim ulogama među kojima su Ljubomir Kerekeš, koji je ujedno scenarist i režiser filma, Jan Kerekeš, Draško Zidar, Marija Krpan, Mijo Pavelko, Milan Pavlović, Andro Damiš i Matko Knešaurek.

Samom predstavljanju su bili prisutni i načelnici Općina Petrijanec i Sračinec, Željko Posavec i Božidar Novoselec, koji su se odlučili i financijski podržati projekt snimanja filma "Marginalci", uz to što su ustupili i prostore koji će biti dio filma.

Osim na lokaciji u Petrijancu, film će se snimati i u Varaždinu, Vižanovcu, u romskom naselju Strmcu Podravskom kao i na nekim drugim lokacijama diljem regije.

Snimanje bi trebalo trajati 16 dana, a film bi mogao već izaći ove godine na jesen u distribuciji BLITZ Filma. Što su sve poručili na startu današnje prve klape pogledajte u videu.

Galerija slika