Dan općine Cestica: U subotu koncert Opće opasnosti, u petak svečana sjednica

| 13.9.2022. u 07:50h | Objavljeno u Video

Nakon što su se u ponedjeljak, 12. rujna, održale Sportske igre u šahu, streljaštvu, pikadu i kuglanju Udruge umirovljenika, te dio programa Tjedan zdravlja u sklopu projekta “Jer srce prepoznaje najbolje” sa stolnim tenisom i pilates vježbama u Društvenom domu Gornje Vratno, slijede glavni sadržaji Dana općine Cestica.

Prvo će se u srijedu, 14. rujna, u 11 sati održati sveta misa u crkvi Uzvišenja sv. Križa u Radovcu, a istog dana će u 18 sati biti održano predavanje Tjedan zdravlja - “Važnost kretanja i rekreacija” i vježbe razgibavanja u Kulturnom centru Cestica.

U petak, 16. rujna, u 17 sati se održava svečana sjednica Općinskog vijeća povodom Dana općine Cestica u Kulturnom centru uz nastup tamburaškog sastava Lajk, dok će u 22 sata istog dana se održati koncert grupe Vigor.

U subotu, 17. rujna, u 15 sati organizira se šetnja “Putovima zdravlja” kroz općinu u sklopu projekta “Jer srce prepoznaje najbolje”, u 18 sati će biti održan domjenak u šatoru iza OŠ Cestica za sudionike šetnje i nastup glazbenog sastava Passion Embrace Band, dok će finale ovogodišnjeg Dana općine biti u 21.30 sati kada će se održati koncert Opće opasnosti.