Ženska i muška odbojkaška reprezentacija Hrvatske optimistične u nastavku Zlatne europske lige

Varaždinske vijesti | 27.5.2022. u 11:23h | Objavljeno u Sport

Hrvatske odbojkaške reprezentacije nakon prvih odigranih utakmica Zlatne europske lige u Varaždinu vjeruju u dobar nastavak natjecanja. Iako na samom početku nisu uspjele nadjačati svoje protivnike, vjeruju kako će sutrašnji novi susreti donijeti bolje rezultate i opravdati njihove uloge među favoritima ovog natjecanja.

Odbojkašice sljedeću utakmicu igraju sutra u 17 sati u Areni Varaždin protiv Slovačke.

„Slovačka je jako dobra ekipa, no isto tako mi se dobro pripremamo za njih. Imali smo dosta pripremnih utakmica, treniramo žestoko, analiziramo ekipe i radimo na našoj taktici.“ – izjavila je reprezentativka Mika Grbavica i dodala: „Spremni smo za pobjedu, dođite i bodrite nas.“

Muška reprezentacija sutra igra s Danskom te 1. lipnja sa Španjolskom u 19.30 sati. Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja.

„Danska je slabija reprezentacija od Ukrajine protiv koje smo igrali. Prošle godine osvojili su Europsku Silver ligu i svakako ih trebamo respektirati. U ovu utakmicu ući ćemo maksimalno fokusirani te ovim putem pozivam sve da dođu u što većem broju u Varaždin i podrže nas na našem putu prema Final Fouru.“ – izjavio je reprezentativac Petar Đirlić.

Sve utakmice hrvatskih odbojkaških reprezentacija u Zlatnoj europskoj ligi u izravnom su prijenosu na Sportskoj TV.

Ulaznice se mogu kupiti od u sustavu Eventim.hr i na blagajni Arene Varaždin na dan utakmica po cijeni od 50,00 kn.

Označeno u