Ždrijeb parova u srijedu, u nedjelju počinje turnir

| 7.12.2015. u 09:41h | Objavljeno u Sport

U nedjelju, 13. prosinca u 13 sati počet će 36. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu, pod nazivom „Pan kup Varaždin“. Ždrijeb skupina prvoga kruga održat će se u srijedu, 9. prosinca u 20 sati u Areni Varaždin (caffe bar Time Out), ciljano u „predterminu“ posljednjeg kola euorpske Lige prvaka. Naime, nakon ždrijeba malonogometne zimske poslastice bit će omogućeno organizirano gledanje velikog nogometnog sraza Dinamo – Bayen München.

U turnir će planiranih 48 ekipa, međutim postoji mogućnost da se za potrebe „krpanja“ skupina, sukladno planiranom formatu natjecanja, ubace u ždrijeb i dodatne tri – dvije seniorske i jedna veteranska. Za više eto ove zime nije bilo mogućnosti, s obzirom na ograničenost brojem raspoloživih termina u Areni Varaždin tijekom sadržajno super bogatog prosinca i na nešto raniji termin finala (srijeda, 6. siječnja, blagdan Tri kralja) zbog promjene rasvjete u obje dvorane sportskoga kompleksa uz Dravu.

Unatoč nešto manjem broju sudionika, kvalitativno će Zimsko prvenstvo Varaždina i ove godine biti na zavidnoj razini, i u seniorskom, ali i u veteranskom dijelu. Vrijedit će biti u Areni Varaždin i uživati u malonogometnim uzbuđenjima za svega 15 kuna koliko je dnevna ulaznica za utakmice prvoga kruga, odnosno 20 kuna za dan turnira od utakmica na ispadanje.