Druga ŽNL Foto: Martin Novosel

Zadrugar u golijadi bolji od Razvitka, Mladost (Š) slavila protiv Rudara 47 s 5:2

| 2.5.2021. u 20:27h | Objavljeno u Sport

Zadrugar je na današnjem gostovanju kod Razvitka iz Čičkovine u sklopu 18. kola Druge ŽNL slavio u golijadi 5:3. 

Bila je to utakmica visokih tenzija na terenu u kojem je domaća momčad zaradila čak šest žutih kartona, a obje momčadi su od 85. minute susreta igrale s igračem manje. Naime, gostujući igrač Zadrugara Patrik Mraz je opsovao domaćeg igrača Denisa Severa koji je onda rukama krenuo na vrat Mraza. Oba igrača su dobila izravne crvene kartone zbog toga.

Visok broj golova je pao je i u susretu Mladosti (Š) i Rudara 47 u Šemovcu, u kojem je slavila Mladost. Golove za Mladost su zabili Saša Cmuk (AG) u 2., Matija Sever u 4., Dino Foder u 61., Denis Huđek u 69. i Dominik Sačić u 84. minuti susreta, dok su golove za goste zabili Matija Cmuk u 30. i Petar Žiher u 88. minuti susreta. Jakov Požgaj je za gostujuću momčad zaradio isključenje zaradivši dva žuta kartona, jedan u 41. zbog prigovora suci, a drugi u 66. minuti zbog preoštrog starta. Dejan Car, trener gostujuće momčadi, zaradio je javnu opomenu u 69. minuti zbog učestalog prigovaranja na suđenje.

U preostalim susretima, Polet (M) je slavio kod Novakovca s 3:1, Nova Ves je kod kuće bila bolja od Bukovčana s 3:2, Lepoglava je s minimalnih 1:0 svladala Orač, Klenovnik je bio s 4:0 bolji od Mladosti (VT), dok je Podravac Kitro s 2:1 slavio protiv Radničkog.