Vindija pobijedila prvaka Podravca, Grafičar slavio na gostovanju kod Bjelovara

VV | 4.4.2022. u 08:12h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U posljednjem 20. kolu Druge muške lige Sjever, Grafičar na gostovanju kod Bjelovara upisao pobjedu, dok je Vindija igrala zaostali susret 15. kola i svladala Podravca iz Virja na domaćem terenu.

Vindija je uspjela pobijediti prvaka Podravca iz Virja koji je naslov osigurao već prije dva tjedna sa 84:81. Iako su gubili nakon prve dvije četvrtine, Vindija je preokrenula rezultat u svoju korist u trećoj četvrtini, a u četvrtoj četvrtini su povećali vodstvo na +10 koje se na kraju otopilo na samo tri koša razlike. Matija Pavlic je bio najbolji igrač u redovima varaždinske momčadi sa 22 koša, Bruno Tomić je zabio 19, a Manuel Novak 14 koševa. Vindiji je također upisana 20:0 pobjeda protiv Koprivnice koja je odustala od natjecanja.

Grafičar je gostovao kod Bjelovara i upisao 13. pobjedu sezone sa 100:95. Ludbreška momčad je gubila nakon prve tri četvrtine, ali su u posljednjoj četvrtini ipak preokrenuli rezultat i upisali pobjedu na gostovanju. Najbolji u redovima Grafičara su bili Ante Božić sa 25, Mario Novak sa 21 i Andro Svaty sa 20 koševa.

Ivančica nije prošlog tjedna igrala svoj prekinut susret protiv Petra Zrinskog koja će se nastaviti 10. travnja.

Na tablici je Podravac prvi, Ivančica druga sa 14 pobjeda i pet poraza koliko ima i trećeplasirana Vindija, a Grafičar je peti sa 13 pobjeda i sedam poraza.

Označeno u