Marin Ranteš (desno) Foto: Pannonian Challenge

VIDEO: Marin Ranteš do trećeg mjesta na Pannonian Challengeu i važnih bodova za OI 2020.

| 9.6.2019. u 21:49h | Objavljeno u Sport

Varaždinac Marin Ranteš i iz trećeg pokušaja nije uspio osvojiti Pannonian Challenge u BMX-u slobodnim stilom. Nakon 2017. i 2018. godine kada je osvojio drugo mjesto dvije godine zaredom, na ovogodišnjem izdanju je osvojio treće mjesto. 

Nakon što je u polufinalu izborio četvrto mjesto s 87 bodova od ocjena sudaca, u finalu je ipak imao slabiji nastup od Australca Logana Martina koji je osvoji prvo mjesto i prošlogodišnjeg pobjednika Rusa Ireka Rizaeva koji je osvojio drugo mjesto. Ova utrka je ujedno bila jako važna za Ranteša jer se boduje u kvalifikacijama za Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju.

- Vožnja pred domaćom publikom mi je uvijek najteža, jer osjećam ogromnu odgovornost, zbog svih ljudi koji su nas došli gledati i podržati. Publika je i meni i kolegama bila ogromna podrška i vjetar u leđa, što mi je iznimno drago da pored mene podržavaju i sve moje kolege. Još je puno vožnji ispred mene ove godine i kvalifikacije za Olimpijske igre. Tu je i X games koje su mi bile ogromna želja, a ove godine sam dobio pozivnicu i za vožnju u tom elitnom društvu - rekao je Ranteš, a iduće natjecanje je Thunder Days u Austriji 14. lipnja.

Označeno u
Video sadržaj