Novi Marof - Plitvica (S) Foto: Martin Novosel

VIDEO, FOTO Novi Marof propustio kapitalizirati 3:0 vodstvo protiv Plitvice (S)

| 24.4.2021. u 19:54h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana dva susreta 16. kola Prve ŽNL u kojem je Novi Marof na domaćem terenu dočekao momčad Plitvice (S) i propustio slaviti u susretu unatoč tome što su vodili 3:0. 

Domaćini su sva tri gola postigli u prvom poluvremenu. Matija Lučić je zabio za 1:0 vodstvo u 3. minuti iz kaznenog udarca, Lukas Stojak je povisio na 2:0 pogotkom u 13. minuti, a Tomislav Harmicar je pogotkom iz slobodnog udarca u 22. minuti donio visoko vodstvo domaćinu od 3:0, ali gosti su ipak već u prvom poluvremenu smanjili vodstvo domaćina na 3:1 pogotkom Aleksandra Trajkova u 32. minuti. U drugom poluvremenu, Nikola Sajko je u 52. minuti smanjio na 3:2, a Trajkov je svojim drugim golom na susretu u 54. minuti zabio za konačnih 3:3 i podjelu bodova.

U drugom susretu dana, odigrao se još jedan remi. Čevo je na domaćem terenu ugostilo Slobodu (T), a obje momčadi su se na kraju morale zadovoljiti podjelom bodova u 2:2 remiju. Ipak, ovaj put su gosti ti koji će žaliti za pobjedom jer su imali pobjedu sve do 84. minute susreta. Deni Slunjski je gostima donio vodstvo od 2:0 golovima u 2. i 14. minuti, Filip Sokol je smanjio na 2:1 pogotkom u 24. minuti, a domaćine je od poraza spasio Dejan Blaži pogotkom u 84. minuti susreta.

Sutra su na rasporedu pet utakmica između Poleta (T) i Beretinca, Mladosti (M) i Poleta (C), Dinama (B) i Mladosti (Vž), Slobode (Vž) i Drave Ajaxa, dok se u Vidovcu igra najvažnija utakmica prvenstva, derbi susret između vodeće Budućnosti i drugoplasiranog Obreša. 

Sve utakmice počinju u 17 sati.