Veliki interes za subotnji susret s Hajdukom, Zapad Sredina rasprodana, ulaznice za južnu tribinu dodijeljene HNK Hajduk Foto: Krešimir Đurić

Veliki interes za subotnji susret s Hajdukom, Zapad Sredina rasprodana, ulaznice za južnu tribinu dodijeljene HNK Hajduk

| 27.7.2022. u 10:40h | Objavljeno u Sport

Zbog velikog interesa za subotnju utakmicu sa splitskim Hajdukom,koja će se igrati na Gradskom stadionu u Varaždinu u 21 sat, NK Varaždin organizirao je i prodaju ulaznica i u poslijepodnevnom terminu.

 Danas će se prodaja obavljati na Ticket Pointu od 17 do 19:30 sati. Tribina Zapad Sredina je rasprodana dok je sav predviđeni kapacitet za gostujuću tribinu - jug, dodijeljen HNK Hajduk koji distribuira ulaznice preko svojih kanala.

- Molimo Vas da vaše ulaznice osigurate na vrijeme kako bi spriječili gužve na prodajnim mjestima - poručili su iz NK Varaždin.

Podsjetimo, za subotnju utakmicu biti će otvoren cijeli kapacitet stadiona te su cijene ulaznica slijedeće - Zapad Lijevo i Desno 50 HRK, Istok 40 HRK te Jug (gostujuća tribina) 50 HRK. Ulaznice su personalizirane te će biti provjera podataka uz osobnu iskaznicu.
Označeno u