Hrvoje Perić (s loptom) Foto: Krešimir Đurić

Večeras Hrvatska traži jako važnu pobjedu protiv Poljaka u Areni Varaždin

| 22.2.2019. u 09:52h | Objavljeno u Sport

Večeras se u Areni Varaždin igra veoma važna utakmica za hrvatsku košarkašku reprezentaciju koja igra protiv reprezentacije Poljske i koju Hrvatska mora pobijediti ukoliko želi zadržati teoretske šanse za plasman na Svjetski kup koji se ove godine igra u Kini.

Izbornik Dražen Anzulović, jučer se odlučio za 12 igrača koji će se večeras suprostaviti igračima Poljske, a to su Hrvoje PerićPavle Marčinković, Filip Krušlin, Toni Katić, Jakov Mustapić, Toni Nakić, Toni Perković, Darko Planinić, Miro Bilan, Domagoj Vuković, Krešimir Ljubičić i Martin Junaković.

Domagoj Bošnjak je pao s popisa igrača jer je zadobio lakšu ozljedu na treningu, a zajedno s Matom Kalajžićem i Karlom Uljarevićem koji su također otpali za utakmicu s Poljskom, još mogu konkurirati za utakmicu protiv Mađarske koja je na rasporedu 25. veljače u 18:30 u Szombathelyju.

Hrvatska čak i s dvije pobjede nema zagarantirani plasman na Svjetski kup i sve će ovisiti o pobjedi Nizozemske na gostovanju kod Poljske u zadnjem kolu kada će Hrvatska morati pobijediti Mađarsku.

Utakmica počinje u 18 sati, ulaznice još uvijek možete kupiti na Eventimu, a utakmica se također može pogledati na Hrvatskoj televiziji, HTV-u 2.