Momčad Varteksa sutra bi trebala početi s treninzima Foto: Dražen Novosel

Varteksu danas posljednji dan samoizolacije, od sutra kreću s treninzima

| 27.10.2020. u 13:57h | Objavljeno u Sport

Za 14 igrača Varteksa koji su nastupili na susretu 9. kola Treće HNL Sjever u Bjelovaru, a za čiju je momčad nastupio igrač koji je tek nakon utakmice saznao da je njegov test na koronavirus bio pozitivan, danas je posljednji dan samoizolacije i već sutra će početi s treninzima i pripremama za nastavak natjecanja u Trećoj HNL Sjever. 

Raniji izlazak iz samoizolacije u odnosu na prvotno predviđenih 14 dana sukladno je posljednjim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a prema kojima se s 14 na 10 dana skraćuje samoizolacija osoba koje su ostvarile bliski kontakt s koronavirusom zaraženom osobom.

Obavijest o posljednjem danu samoizolacije u Varteksu su primili od epidemiologa, a tek treba vidjeti hoće li varaždinski trećeligaš u subotu odigrati prvenstveni susret 11. kola s Tehničarem u Cvetkovcu. Inače momčad Varteksa zbog samoizolacije nije odigrala susret četvrtfinala županijskog Kupa u Hrženici s Radničkim,kao ni subotnji prvenstveni susret 10. kola s Poletom iz Svetog Martina na Muri na stadionu Sloboda.