Mininogometna liga Varaždin Foto: Martin Novosel

Varaždinski Art metali Junajted u lovu na naslov Kupa Hrvatske u mininogometu

| 8.6.2018. u 12:03h | Objavljeno u Sport

Ovog vikenda, 9. i 10. lipnja, kreće Kup Hrvatske u mininogometu. Ivanić Grad, odnosno Sportsko rekreativni centar Petek, će biti domaćin najboljim mininogometnim momčadima sezone koji će se boriti za naslov pobjednika, a među njima će biti i varaždinska ekipa Art metali Junajted, te MNK Druškovec, MNK BiljevecMNK Novaki iz Maruševca.

Na terenu u Ivaniću, će istrčati preko 300 registriranih igrača, a organizatori očekuju preko 1 000 gledatelja tijekom dva dana koliko traje natjecanje kupa. Utakmice započinju u subotu točno u podne, a sve do navečer igraju se utakmice po skupinama, te utakmice osmine finala u večernjim satima.

Sve utakmice moći će se pratiti uživo putem livestream prijenosa na službenoj facebook stranici Hrvatskog mininogometnog saveza. Nedjelja će biti rezervirana za četvrfinala, polufinala te utakmicu za treće mjesto i finale. Na ovogodišnjem izdanju, sudjelovati će 16 momčadi iz 13 gradova i općina, a prve četiri momčadi plasirati će se na mininogometnu Ligu prvaka.

Branitelj naslova Kupa Hrvatske je šibenska CB Kula, a među favoritima se nalazi i varaždinska ekipa koja je ove sezone obranila naslov prvaka Mininogometnog prvenstva Varaždina.

Art metali Junajted se nalaze u skupini D s Eurom-ferom i Patrolom, a za ulazak u osminu finala će trebati prvo ili drugo mjesto u grupi. Kup natjecanje otvaraju sutra u 15 sati i 40 minuta protiv ekipe Eura-fera.