Varaždin domaćin međunarodnog natjecanja u jiu jitsu 2. studenog Foto: Ju-Jitsu Klub BJJ Varaždin

Varaždin domaćin međunarodnog natjecanja u jiu jitsu 2. studenog

Varaždinske vijesti | 27.10.2019. u 17:40h | Objavljeno u Sport

Grad Varaždin ove je godine domaćin Abu Dhabi International Pro Jiu-Jitsu Championship - Varaždin, međunarodnog natjecanja u jiu-jitsu koje će se u subotu, 2. studenog, održati u Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi s početkom u 11 sati uz besplatan ulaz.

Organizatori turnira su Hrvatski Ju-Jitsu Savez i Hrvatski akademski Ju-Jitsu klub Mladost - Alliance BD iz Zagreba te suorganizator Ju-Jitsu Klub BJJ Varaždin. Nastavak je to na turnire iz serije European Jiu-Jitsu Challengea, koji su se održavali u Gradskoj sportskoj dvorani u periodu od 2014. do 2016. godine. U nedjelju, 3. studenog, na istom mjestu održat će se i Ju-Jitsu prvenstvo Hrvatske, također s početkom u 11 sati uz besplatan ulaz.

Jiu-jitsu je jedan od najbrže rastućih borilačkih sportova u Hrvatskoj i u svijetu. Iz godine u godinu kontinuirano se bilježi rast broja klubova i praktikanata ove prekrasne borilačke vještine.

Za domaći Ju-Jitsu Klub BJJ Varaždin https://www.facebook.com/JiuJitsuGrapplingVarazdin/ u subotu će nastupiti 5 boraca u kategorijama od bijelog do ljubičastog pojasa.

MIK_1874_DxO.jpg

MIK_1864_DxO.jpg

MIK_1683_DxO.jpg

MIK_1143_DxO.jpg