Ugledno trenersko ime stiglo u varaždinski odbojkaški klub, trenirat će seniorke Foto: Martin Novosel

Ugledno trenersko ime stiglo u varaždinski odbojkaški klub, trenirat će seniorke

vv | 31.1.2024. u 13:40h | Objavljeno u Sport

Nastavak odbojkaške sezone obje seniorske ekipe OK Cratis Varaždin otvorile su pobjedama u kojima su seniori bili bolji u gostima od OK Medicinar Trnje, dok su seniorke na domaćem parketu savladale ŽOK Drenova iz Viškova.

Novost u Cratis Varaždinu je svakako veliko pojačanje u stručnom stožeru kluba pa će tako jedan od najpoznatijih hrvatskih trenera, Miodrag Stojaković, u narednom razdoblju voditi varaždinske odbojkašice te mentorirati rad svih ženskih selekcija kluba, dok će dosadašnji trener seniorki Jurica Juren preuzeti ulogu pomoćnog trenera. Miodrag Stojaković iskusni je hrvatski odbojkaški trener s izuzetno zapaženim sportskim rezultatima ali isto tako i vrstan pedagog koji će zasigurno podići nivo kvalitete ženske odbojke u Varaždinu na višu razinu.

Najzapaženije rezultate u ženskoj odbojci Stojaković je ostvario s ženskom ekipom OK Poreč koju je iz niže lige doveo u najjači rang, osvojio naslov prvaka Hrvatske i igrao europske utakmice te s odbojkašicama HAOK Mladost s kojima je osvojio i hrvatski kup i naslov prvakinja Hrvatske.

Angažman Stojakovića, nastavak je niza aktivnosti kojima varaždinski odbojkaški klub, od nedavno s novim glavnim sponzorom i imenom OK CRATIS Varaždin želi napraviti iskorak u odnosu na dosadašnju organizaciju ali isto tako i na sportske rezultate.

Jurica_Juren_i_Miodrag_Stojakovic.jpg