U sklopu 4. kola Treće HNL Sjever Podravina dočekuje Podravac, a Varteks Papuk

| 14.9.2019. u 10:00h | Objavljeno u Sport

Danas će se od 16 sati i 30 minuta igrati utakmice 4. kola Treće HNL Sjever, a oba županijska predstavnika bit će domaćin. Podravina će na svom stadionu u Ludbregu ugostiti vodeći Podravac iz Virja, a Varteks će na stadionu Sloboda ugostiti momčad Papuka iz Orahovice. Utakmicu s nestrpljenjem dočekuju svi igrači uz trenera Želimira Orehovca.

Poraz u prošlom kolu protiv Rudara nije obeshrabrio Varteksovce. Orehovec je najavio da je pobjeda najbolji lijek za zaboraviti poraz, a s tim se slažu i igrači, prvi je u redu Roberto Skoliber.

- Recimo da smo morali stati čvršće protiv Rudara. Naučili smo dosta iz poraza i sada trebamo staviti 'glave skupa' – rekao je Skoliber.

Golman Varteksa Luka Domjan također smatra da je domaćin u prošlom kolu iskoristio svoje prilike, a oni, kao gosti, nisu.

- Imali smo svoje prilike i sve kasnije što se događalo utjecalo je na daljnji rezultat. Nije bilo sreće. Slažem se da trebamo naučiti iz poraza. NK Papuk ima tri poraza, ali su isto čvrsta ekipa, željna prvih bodova. Ali se i nas pita za bodove. Ako pogledamo unazad tri utakmice u prvenstvu, mi smo trebali imati nešto više bodova, ali sada trebamo gledati naprijed i to je to – zaključio je Domjan.