Pavle Vujasin član je novomarofskih Grebengradskih streličara

Svjetski rekorder Pavle Vujasin: Znam da mogu i bolje, samo trebam više trenirati

| 20.4.2020. u 15:18h | Objavljeno u Sport

Devedesetih godina prošlog stoljeća Novi Marof se spominjao po Levisu i njihovim poznatim trapericama 501.Danas se Novi Marof opet spominje po petsto jedinici(501),ali ovaj put to je svjetski streličarski rekord Pavla Vujasina, člana Grebengradskih streličara.

Svjetska streličarska federacija je 31. ožujka ove godine potvrdila da je rezultat Pavla Vujasina od 501 ispucani krug u disciplini 2x25 metara goli luk u juniorskoj konkurenciji na međunarodnom turniru u Varaždinu, održanom 9. veljače ove godine u organizaciji Varaždinskog streličarskog kluba, svjetski rekord.

- Na dan natjecanja osjetio sam napetost, ali turnir mi je bio kao i svaki drugi. Znao sam da se turnir boduje za rang listu ali time se nisam htio opterećivati. Sam sebi sam rekao da ću se potruditi najviše koliko mogu pa što bude i na kraju je ispalo najbolje. Kada je stigla potvrda iz Svjetske streličarske federacije bio sam presretan, iako znam da mogu i bolje, samo trebam više trenirati. Želja mi je postaviti svjetski juniorski rekord na 50 metara - rekao je svjetski rekorder Pavle Vujasin.

Opširniji članak pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti.......