Sudac iz Zagreba dijelit će pravdu na subotnjem susretu Varaždina i Hajduka Foto: HNS

Sudac iz Zagreba dijelit će pravdu na subotnjem susretu Varaždina i Hajduka

Varaždinske vijesti | 27.7.2022. u 13:31h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Poznate su službene osobe subotnjeg prvenstvenog susreta 3. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige koji će se igrati na Gradskom stadionu u Varaždinu, a u kojem će povratnik u najelitniji rang hrvatskog klupskog nogometna, momčad Varaždina, ugostiti splitski Hajduk.

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Luka Pajić iz Rijeke i Dario Kolarević iz Zagreba, a četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca Marjan Tomas iz Osijeka.

Ante Čulina je sudac iz kategorije elitne skupine, a u novom je prvenstvu sudio utakmicu 2. kola, između Gorice i Šibenika, koja je završila bez golova, a na kojoj je pokazao tri žuta kartona.

Posljednji susret Varaždina i Hajduka bio je u siječnju ove godine na splitskom Poljudu, u sklopu priprema za novu sezonu, kada je momčad Hajduka tadašnjeg drugoligaša Varaždina pobijedila 4:2, nakon što je Varaždin na poluvremenu imao prednost od 2:1, golovima Leonarda Vuka u 17. i Michele Šege u 27. minuti.

Posljednju službenu utakmicu Varaždin i Hajduk odigrali su početkom svibnja 2021. godine na Gradskom staduionu u Varaždinu, a splitska je momčad pobijedila s 1:0, golom Marka Livaje u 89. minuti.