Svjetske prvakinje u Orlandu postale su Matija Prikratki, Ivana Makar, Marta Vuković i Lucija Rešetar s trenericom Dunjom Ščapec

Ščapec o uspjehu u SAD-u: Djevojke uvijek izvuku ono najbolje iz sebe kada je najteže

| 30.3.2020. u 15:50h | Objavljeno u Sport

Cheerleadersice varaždinskog kluba Bravo obranile su naslov pobjednica Svjetskog kupa u kategoriji Allgirl Group Stunt International na natjecanju koje je 14. ožujka održano u Orlandu u Floridi. Kao prošlogodišnji pobjednici, Cheerleading klub Bravo je od najveće svjetske cheerleading asocijacije UCA All Star, dobio ekskluzivni poziv na natjecanje.

Na Svjetski kup putovale su djevojke koje su 2019. godine blistale na svim natjecanjima gdje su se pojavile. Svjetske prvakinje u Orlandu postale su Matija Prikratki, Ivana Makar, Marta Vuković i Lucija Rešetar s trenericom Dunjom Ščapec. Putovanje, za koje su pripreme počele još u rujnu prošle godine, održalo se od 12. do 19. ožujka.

- Bio je to i posljednji vikend u SAD-u, kada su se još održavala sportska natjecanja, stoga se i ovogodišnje natjecanje odvijalo pod nešto drugačijim uvjetima,s obzirom na to da je organizator morao osigurati maksimalnu sigurnost natjecatelja prema preporukama svojih nadležnih institucija. Održan je samo finalni dan natjecanja, za razliku od prošle godine, kada su prvi dan bila polufinala, a drugi dan finale. Natjecanje se održavalo u tri dvorane svjetski poznatog ESPN Wide World of Sport centra u Orlandu - rekla je voditeljica i trenerica Cheerleading kluba Bravo Dunja Ščapec.

Opširnije o uspjehu varaždinskog Cheerleading kluba Bravo čitajte u novom, tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti......