Šafarić: Dojma sam da nismo dobili crveni karton da bili bliže osvajanju sva tri boda Foto: Krešimir Đurić

Šafarić: Dojma sam da nismo dobili crveni karton da bili bliže osvajanju sva tri boda

| 24.2.2024. u 19:25h | Objavljeno u Sport

- Prije svega čestitao bih svojim igračima na vrhunskoj utakmici, koju smo odradili zaista na visokom nivou. Prvo poluvrijeme jako, jako dobro,šteta što nismo zabili još koji gol. Limitirali smo Hajduk na mimimum, naravno, ne možeš očekivati da ća takva jako dobra momčad Hajduk neće stvoriti nijednu priliku. Ali, ono što su imali, Zelenika je odlično obranio. Dobro smo zatvorili sve prilaze našem gol. Jako sam sretan i zadovoljan s današnjom utakmicom - govorio je nakon utakmice trener i sportski direktor Varaždina Nikola Šafarić.

Bod koji je danas osvojen s igračem manje od 52. minute, kada je drugi put požutio Dabro, više je nego dobro ostvarenje za varaždinsku momčad.

- Kad igraš protiv ovakvog protivnika, onda moraš biti srtetan. Ali, dojma sam da nismo dobili crveni karton da bili bismo bliže osvajanju sva tri boda - rekao je Šafarić.

Marko Dabro izgleda kao pojačanje, ali ispalo je da je dvaput zaredom tragičar. Protiv Dinama nije realizirao najstrožu kaznu, a danas je protiv Hajduka dobio dva žuta kartona.

- Ako je pojačanje, onda nije tragičar. Vidi se koliko nam znači, to je i pokazao i mislim da smo s njim jako puno dobili - rekao je Šafarić

Sjajna atmosfera na Gradskom stadionu i pune tribine kao nekad u Varaždinu. Skupilo se 10 399 gledatelja.

- Rijetko se igra pred toliko ljudi, nije nas to potreslo, iako je bila većina Hajdukovih navijača. Ali, to je draž nogometa, da odigraš ovakvu utakmicu u takvom ambijentu, a drago mi je zbog tih mlađih igrača. Belcar i Lusavec bili su možda i naši najbolji igrači - zaključio je Šafarić.