Radovi na terenu s umjetnom travom na Gradskom stadionu u Varaždinu

Napisao/la: -
Teren s umjetnom travom bit će završen za 14 radnih dana Teren s umjetnom travom bit će završen za 14 radnih dana Foto: Dražen Novosel

Treći je dan radova na postavljanju terena s umjetnom travom na Gradskom stadionu u Varaždinu. Radove izvodi osam djelatnika tvrtke Mavas iz Mrkonjić Grada, firme koja je specijaliziran za instalacije različitih vrsta
sportskih i dekorativnih umjetnih podloga za otvorene i zatvorene terene. Podsjetimo umjetna je trava donacija Hrvatskog nogometnog saveza Nogometnom klubu Varaždin.

Prema riječima Ostoje Bojanića iz tvrtke Mavas, teren će biti u slučaju povoljnih meteoroloških prilika biti završen za 14 radnih dana, a teren će biti dimenzija 106 metara dužine i 66 metara širine. Riječ je o umjetnoj
travi najnovije tehnologije, koji omogućava treniranje i odigravanje utakmica, bez obzira na niske temperature,a isto tako trava je i vodopropusna.

Umjetna trava koja se postavlja na Gradskom stadionu u Varaždinu proizvod je firme Reform Sport iz Turske,koji je jedan od vodećih svjetskih proizvođača umjetne trave. Nakon što teren bude završen proizvođač trave kao i tvrtka Mavas izdat će licencu, nakon čega će teren moći biti licenciran pri Hrvatskom nogometnom savezu i na njemu će se moći odigravati i službene utakmice mlađih kategorija varaždinskog prvoligaša.

Dražen Novosel

Novinar

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

043 logo

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.