Prvo službeno natjecanje na novim terenima u Ivancu 30. rujna

| 27.9.2023. u 19:01h | Objavljeno u Sport

U subotu, 30. rujna, s početkom u 9 sati, u spomen na Romana Ribića i Željka Putara Grdaka, poginule hrvatske branitelje iz Ivanca, na novoizgrađenim igralištima kod osnovne škole Ivanec, održat će se 11. Otvoreni i 8. Memorijalni turnir u odbojci na pijesku.

Turnir će se igrati u tri kategorije; Dvije u mlađim dobnim uzrastima, 2010. godište i mlađe, te 2012. godište i mlađe, a u obje se igra sustavom '2 na 2'.

U otvorenoj kategoriji – za bilo koji dobni uzrast, s minimalno jednom igračicom u ekipi, igra se '3 na 3', dok svaka ekipa ukupno broji do 4 igrača/igračice.

Svaki odbojkaš(ica) iz triju najboljih ekipa u svim kategorijama primit će medalje, dok će odbojkaš(ce) četvrtoplasiranih ekipa primiti plakete.

Kotizacija za turnire u dvije kategorije mlađih uzrasta je 4 eura po ekipi, a za otvoreni turnir 15 eura po ekipi.

Prijave se primaju na dan održavanja turnira do 8 sati i 45 minuta, a sve dodatne informacije mogu se dobiti kod voditelja natjecanja, Ivana Hrga na broj mobitela 098/ 524-337. 

Bit će to prvo službeno natjecanje na nedavno otvorenim igralištima kod Osnovne škole, a održat će se u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec, a u suradnji s Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec, HVIDR-om Ivanec, Osnovnom školom Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec i Varaždinskom županijom.

Memorijalni odbojkaki turnir