Nenad Bjelica, trener Dinama Foto: Youtube/HNTV

Poraz od Varaždina naljutio Bjelicu: Nekim igračima se gadi 1. HNL

| 22.9.2019. u 11:11h | Objavljeno u Sport

I dok je pobjeda NK Varaždina u jučerašnjem dvoboju 9. kola Prve HNL donio euforiju u Varaždin jer im je to ujedno i prva pobjeda u prvenstvu, nezadovljstvo se nadvilo nad članovima GNK Dinama koji je samo par dana ranije slavio visoku i impresivnu pobjedu u Ligi prvaka nad Atalantom.

U jučerašnjem susretu nisu igrali najjači aduti aktualnog prvaka, ali i takvi su bili favoriti protiv varaždinskog sastava te su  po mišljenju trenera Dinama Nenada Bjelice trebali upisati pobjedu koji  je bio vidno razočaran  nastupom svoje momčadi, ali i oštar u kritici prema svojim igračima s klupe.

- Jedino kako mogu pokazati da zaslužuju biti tu, jedino je mjerilo teren. Nekolicina njih koji bi rado igrali ove najveće utakmice, a svaka je velika za mene, jako su malo danas pokazali. A to je mjerilo za ono što dolazi u budućnosti. Na ovaj način malo će ih dobiti priliku u najvećim utakmicama. Možda ću manje rotirati. Prema zaslugama će igrati. Pojedinci koji su prije bili sretni igrati HNL, sada im se gadi igrati HNL. A prošle godine su bili sretni. Onda neće igrati. Ima mladih igrača koji žele igrati. Tko ne želi igrati i kome dres nije svetinja, taj neće igrati, mogu zvati menadžeri, novinari, guranje… neće ići, meni je svejedno. Mjerilo je teren, dok ne pokažu — neće igrati - rekao je Bjelica.

Varaždin se ovom pobjedom maknuo sa zadnjeg mjesta na tablici koje je prepustio Interu iz Zaprešića s bodom manje, a koji će tu vjerojatno i ostati na tjedan najmanje s obzirom da gostuje danas kod Hajduka na Poljudu.