Podravina dočekuje Podravac, Varteks lidera, a trener Goričanec najavljuje: Naši mladi igrači imaju odličnu šansu za pokazivanje Foto: Krešimir Đurić

Podravina dočekuje Podravac, Varteks lidera, a trener Goričanec najavljuje: Naši mladi igrači imaju odličnu šansu za pokazivanje

| 22.4.2023. u 08:36h | Objavljeno u Sport

U Trećoj NL Skupina Sjever danas su od 17 sati na rasporedu utakmice 21. kola, a oba županijska predstavnika bit će domaćini.

Posljednjeplasirana Podravina će na svom stadionu u Ludbregu ugostiti sedmoplasirani Podravac iz Virja, dok će trećeplasirani Varteks na stadionu Sloboda u Varaždinu, u derbiju kola, ugostiti vodeći Radnik iz Križevaca.

Momčad Radnika ima tek jedan poraz, a njega im je nanio upravo Varteks, jesenas na stadionu Sloboda.

- Baš tu utakmicu smo stvarno dobro odigrali, i taktički i fizički, bilo je puno energije u našoj igri, zabili smo gol iz penala, ali stvarno je bila dobra utakmica – prisjeća se trener Varteksa Nikola Goričanec u najavi današnjeg nadmetanja za klupsku stranicu.

Igrački kadar Varteksa i na današnjoj utakmici neće biti potpun, jer radi kartona nedostaju Mihael Vlah i kapetan Fran Kukec, dakle ponovno će u obrani i vezi Varteks biti nekompletan.

- Tanki smo u igračkom kadru, ali nema veze, dat ćemo u ovoj utakmici prigodu i nekim igračima iz naše škole, koji dosad nisu puno igrali. Koga nema, bez njega se može. Imamo lagodnu poziciju na trećem mjestu, moramo dati šansu i našim mladim igračima – istaknuo je trener.

Put za novi uspjeh protiv Radnika je jasan.

- Kao i u jesenskoj utakmici, moramo ponoviti tu energiju, naši mladi igrači imaju odličnu šansu za pokazivanje pred liderom. Nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti, ali moramo biti maksimalnu unutra. Nikoga se ne bojimo, i idemo na pobjedu – zaključio je Nikola Goričanec.