Počele pripreme nogometaša Varaždina za HNL, na prozivku stiglo tridesetak igrača, ima i novih lica u svlačionici

| 13.6.2022. u 09:51h | Objavljeno u Sport

Prozivkom i prvim treningom danas su počele pripreme nogometaša Varaždina za novu, prvoligašku sezonu. Treneru Mariju Kovačeviću odazvalo se tridesetak igrača.

- Veselim se početku priprema, vjerujem da smo se svi dobro odmorili jer su igrači sa završetkom Druge HNL otišli na odmor,a nadam se i da su svi uoči okupljanja odradili tri planirana individualna treninga. U ovim pripremama najvažnije je da se dobro trenira, da atmosfera bude dobra i da ne bude ozljeda - rekao je Kovačević

U varaždinsku svlačionicu vratili su se Teklić, Šego i Brodić, koji će postati igrač Varaždina, a doći će i Sentić te Škaričić. S posudba su se vratili Peco i Pellumbi, koji igrali u Veležu, odnosno albanskom prvoligašu Kukesiu. Iako prijelazni rok počinje 15. lipnja i potrajat će do početka kolovoza, dogovoren je dolazak Koste Maneva (29), makedonskog stopera, dosadašnjeg igrača makedonskog prvoligaša Akademije Pandev.

Marko Stolnik je na posudbi u momčadi Aude iz Latvije, koja pokazuje interes za otkup njegova ugovora, a veliki su izgledi i da će Koper otkupiti ugovor Novoselca. U odnosu na prošlu sezonu u svlačionici više nema golmana Kovačića, Grgeca, i Bagadura, s kojima klub nije produljio suradnju, kao ni Mateja Senića, s kojim klub još nije našao zajednički jezik oko nastavka suradnje.

Video sadržaj