Održana redovna skupština Športske zajednice Općine Gornji Kneginec

| 23.6.2016. u 13:11h | Objavljeno u Sport

U društvenom domu u Turčinu održana je redovna skupština Športske zajednice Općine Gornji Kneginec. Izvješće o financijsko materijalnom poslovanju u 2015. godini i financijski plan te program rada za naredno razdoblje podnio je predsjednik Športske zajednice Općine Gornji Kneginec Robert Đuranec, a izvješća su jednoglasno usvojena.

U budućem razdoblju najavljeno je daljnje sufinanciranje športskih udruga i njihovih programa, posebno onih koji u svom radu imaju uključene mlađe kategorije, zatim seminari i edukacije sportskih trenera, liječnički pregledi igrača i športaša s područja naše općine koji se bave individualnim sportovima, a svojim rezultatima doprinose ugledu i promociji Općine Gornji Kneginec.

Športska zajednica pokrenula je inicijativu o spajanju nogometnih klubova „Dubravke“ i „ Zagorca“ u jedan klub, sa ciljem da se novi klub u budućem razdoblju natječe u višoj ligi uz vlastitu školu nogometa mlađih uzrasnih kategorija, a koja već sada okuplja stotinjak djece s područja općine i perspektiva su nogometa u općini.