Održana redovna izborna skupština ŠRK Varaždin, dosadašnjem predsjedniku četvrti mandat

| 12.1.2022. u 09:18h | Objavljeno u Sport

Kristijan Kosmačin ponovno je izabran za predsjednik Športsko ribolovnog kluba Varaždin, što mu je četvrti mandat na toj funkciji. Skupština je održana u nedjelju, u sportskoj dvorani u Graberju, uz nazočnost 43 člana kluba.

I za dopredsjednika je ponovno izabran Damir Škorić a i za tajnika je imenovan dosadašnji Ivica Bonino Hasan. Izabran je novi jedanaesteročlani Upravni odbor, koji je do sada brojao 13 članova, kao i tročlani Nadzorni odbor u sastavu Srećko Sieber, kao predsjednik i članovi Rifad Trpeza i Mladen Trogrlić.

Imenovana je i tročlana Stegovna komisija koju čine predsjednik Nino Hunjet i članovi Ivan Lukačić i Kristijan Melinček. Jednoglasno su usvojena izvješća o radu ŠRK Varaždin za 2020. i 2021. godinu, kao i planovi rada za 2022. godinu.

Određena je i članarina, koja će biti kao i za 2021. godinu, što znači da će 400 kuna morati izdvojiti seniori i hrvatski ratni vojni invalidi, 150 kuna žene, juniori i juniorke, dok je 50 kuna članarina za kadete i kadetkinje.

Godišnje ribolovne dozvole za sve kategorije su 100 kuna, dnevna dozvola košta 70 kuna, trodnevna 150 kuna, a sedmodnevna dozvola ima cijenu od 300 kuna. Za neodrađenu radnu akciju u 2022. godini plaćat će se članski doprinos od 100 kuna. Na skupštini su obavljene izmjene i dopune statuta kluba.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci