U posljednjem međusobnom susretu,a u sklopu prošle sezone, Varaždin je na svom stadionu pobijedio Osijek 1:0 Foto: Krešimir Đurić

Od danas u prodaji ulaznice za nedjeljni prvenstveni susret s Osijekom

| 17.9.2020. u 17:35h | Objavljeno u Sport

U goste momčadi Varaždina, u nedjelju 20. rujna od 19:05 sati na varaždinski Gradski stadion dolazi sastav Osijeka pod vodstvom novog trenera Nenada Bjelice. Bit će ovo prva utakmica u novoj sezoni s gledateljima na tribinama, sukadno olduci HNS-a, a ulaznice za ovu utakmicu biti će u najnižem rangu cijena.

Prema informacijama iz varaždinskog prvoligaša godišnje ulaznice za sezonu 2019/20 za ovu utakmicu ne vrijede,dok godišnje ulaznice za sezonu 2020/21 vrijede, no postoji mogućnost da rezervirane stolice zbog epidemioloških mjera neće biti dostupne. Nepreuzete godišnje ulaznice za ovu sezonu biti će moguće preuzeti na dan utakmice, na sjevernom Ticket Pointu na Gradskom stadionu.

Kapacitet stadiona, odnosno maksimalni broj dozvoljenih gledatelja biti će smanjen na trećinu ukupnog kapaciteta što iznosi 3200 gledatelja, prilikom ulaska na stadion nužno je ostaviti osobne podatke uz predočenje osobne iskaznice te broj telefona za eventualne epidemiološke potrebe

Cijena ulaznica za tribinu Zapad Sredina biti će 50 kuna, dok će za sve ostale tribine biti 30 kuna. Ulaznice će se prodavati do popunjavanja dostupnog kapactiteta. Ulaznice su u prodaji od danasu sklopu caffe bara na stadionu dok će na dan utakmice Ticket Point biti otvoren od 12 sati.

Zbog velikog interesa te mogućnosti rasprodaje ukupnog kapaciteta iz kluba upućuju molbu da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme kako bi sprječili gužve na prodajnim mjestima na dan utakmice. Vrata stadiona otvorit će se u 17:30 sati te iz kluba mole gledatelje da zbog epidemiološke situacije na stadion dođu ranije kako bi izbjegli sve gužve. Razmak između gledatelja treba biti 1.5m odnosno tri stolice te da gledatelji nisu direktno jedni iza drugih po redovima.

Ukoliko ujutro, na dan utakmice netko od gledatelja ima temperaturu višu od 37.2 °C te ako se osjeća bolesno ili ima bilo kakve znakove bolesti (odnosi se na sve simptome, ne samo na simptome bolesti dišnih puteva), iz kluba im skreću pozornost da ne dolaze na utakmicu.