Varaždinska ekipa koja je doša do pobjede u Vrsaru Foto: stk varaždin

Očekivana pobjeda stolnotenisačica Varaždina u Vrsaru

| 29.10.2017. u 20:24h | Objavljeno u Sport

U sklopu 4. kola ženske stolnoteniske Superlige ekipa STK Varaždina gostovala je u Vrsaru, te je protiv istoimene ekipe ostavarila očekivanu pobjedu rezultatom 4:1. Trener ekipe Saša Suhodolčan ostao je dosljedan u svojoj najavi sezone, da će mnogim igračicama svoje ekipe dati priliku za nastup u novoj sezoni, te je tako za ovo gostovanje iz ekipe izostavio Ivanu Malobabić, a u ekipu uvrstio Bojanu Poljak, kojoj je to bio prvi nastup u ovoj sezoni.

Ukazano povjerenje Poljak je odmah iskoristila i bila junakinja dana, sa ostvarene tri pobjede. Rutinski je donijela dvije pojedinačne pobjede, te pobjedu u parom s Petrom Petek i to sve bez izgubljenog seta.

Državne prvakinje u paru iz 2016. godine opet su odigrale jedan meč na vrhunskom nivou. Jedini poraz doživjela je Lucija Sitar i to protiv prve igračice STK Vrsar Martine Riože iako je i taj dvoboj bio blizu ulaska u peti set.

Slijedeći tjedan ekipa STK Varaždina igra pred svojom publikom derbi susret protiv lanjskih finalistica, ekipe TIS-a iz Zagreba.