NK POLET (C) Na redovnoj skupštini kluba reizabrani su predsjednik i uprava, a ciljevi su još više podignuti

Varaždinske vijesti | 7.2.2023. u 14:18h | Objavljeno u Sport

U prostorijama kluba održana je 48. redovita godišnja izvještajna i izborna skupština Nogometnog kluba Polet iz Cestice.

Jednoglasnom odlukom Skupštine za mandatno razdoblje 2023. do 2027. ponovno je za predsjednika kluba izabran Stjepan Dobrotić, a sastav nove uprave nije se promijenio u odnosu na staru.

- Zahvaljujem vam što ste mi ukazali povjerenje. Težit ću tome da kao i do sad, povjerenje opravdam rezultatima. U suradnji s upravom i sponzorima fokusirat ćemo se na dva cilja. Prvi cilj je sportski jer moramo osigurati momčadi i treneru uvjete koji će Polet držati oko sredine ljestvice u Elite ligi. Drugi je infrastrukturni jer iako smo po infrastrukturi među najboljim klubovima u regiji, imamo još potreba oko izgradnje uvjeta koja će naš klub podići još na višu razinu. To nam ponajviše treba radi mladih igrača te nam je prioritet u suradnji s Općinom izgraditi još jedno igralište za nogometni centar kako bi mladima omogućili najbolje uvjete – istaknuo je u svom govoru novi-stari predsjednik NK Polet Stjepan Dobrotić.

Izvještaj o radu kluba za 2022. godinu podnio je član uprave Tomislav Lazar. Istaknuto je kako je Polet u prošloj godini osvojio dvoransko prvenstvo općine u malom nogometu, osvojen je Kup Općine Cestica u velikom nogometu, petim mjestom u 1. ŽNL izboren je plasman u Elite ligu Županijskog nogometnog saveza Varaždin.

Također, organiziran je kamp Liverpool akademije za djecu od 6 do 14 godina, organiziran je Veseli nogomet za djecu u suradnji sa ŽNS Varaždin, organizirana je humanitarna utakmica protiv GNK Dinamo 2 za pomoć udruzi Život i radost Cestica,kao i Poletov dan, turnir 5 prijateljskih klubova, a puno se ulagalo i radilo u izgradnji infrastrukture.

Planove Poleta za ovu godinu predstavio je tajnik kluba Tomislav Hrnčić. U raspravi o radu kluba u pozitivnom tonu govorio je Antun Daljavec, a Miljenko Kunštek zahvalio je u ime svih 18 navijača i članova kluba koji su na skupštini primili zahvalnicu za „radne akcije“ kojima su u 2022. godini pomogli u izgradnji tribine, kućice za snimanje utakmice i nadstrešnice.

Od gostiju su na skupštini čestitke za ostvareno u 2022. godinu i poruke podrške za budućnost uputili Goran Golubić, tajnik kluba NK Bratstvo Otok Virje i Irena Jamnik, predsjednica udruge Život i radost Cestica.

U ime Općine Cestica govorio je Ivan Bednjanić Bunić, zamjenik predsjednika Općinskog Vijeća Općine Cestica i Neven Furjan, predsjednik povjerenstva za sport Općine Cestica.

Čestitali su na plasmanu kluba u najviši rang županijskog nogometa te zahvalili na promociji Općine koju nogometni klub Polet radi kroz svoje rezultate. Istaknuli su kako će Općina i dalje podržavati sve planirane aktivnosti kluba.