Četvrtoligaš Nedeljanec lanjski je finalist Kupa ŽNS-a Foto: Dražen Novosel

Nedeljanec otputovao na Kup susret u Unešić, Maretić smatra da nisu bez izgleda

| 18.8.2017. u 19:10h | Objavljeno u Sport

Momčad Nedeljanca otputovala je danas poslijepodne za Unešić, gdje će sutra, 19. kolovoza od 16 sati, odigrati susret pretkola hrvatskog Kupa, a suparnik će biti Zagora. Glavnina susreta pretkola igrat će se u srijedu, 23. kolovoza, a Nedeljanec će igrati ranije, na zamolbu svog domaćina.

- Izašli smo u susret Zagori, koja je tražila da se utakmica umjesto u srijedu odigra u subotu, a domaćin je nama pomogao oko povoljnijih cijena smještaja u hotelu u Drnišu, gdje ćemo večeras odraditi i trening. Momčad Zagore gledao sam u prijateljskom susretu protiv Zadra, kojeg su pobijedili 4:2. Imaju kvalitetne pojedince, dobro su posloženi kao ekipa, ali i mi imamo kvalitetne igrače i dobro dišemo kao ekipa. Uvijek se, pa tako i sada nadam pobjedi - naglasio je predsjednik NK Nedeljanec Krunoslav Bistrović.

Trener momčadi Nedeljanca Damir Maretić mišljenja je da njegova momčad nije bez izgleda, iako u Unešiću, zbog poslovnih obaveza, neće moći računati na dva standardna igrača - napadača Marka Kovačića i stopera Igora Kučka.

- Zagora nije igrala Četvrtu ligu prošle sezone, već Prvu županijsku ligu, koju su glatko osvojili, te ušli u Treću ligu, gdje su već igrali nekoliko sezona. Nema sumnje da će nam biti teško, jer nas čeka pozitivna ratnička atmosfera. Bitno je da odgovorimo na njihovu atmosferu i agresivnost, a mislim da imamo izgleda za prolazak u sljedeće kolo Kupa - naglasio je trener Maretić.