Najveći festival ekstremnog sporta dolazi u Varaždin: Ranteš pripremio najbolje trikove! Foto: Ilustracija

Najveći festival ekstremnog sporta dolazi u Varaždin: Ranteš pripremio najbolje trikove!

VV | 28.8.2020. u 09:33h | Objavljeno u Sport

Nakon odličnog ovogodišnjeg izdanja Pannonian Challengea, koji je prošao poštujući sve epidemiološke mjere i bez publike, Pannonian Challenge ne staje sa svojom turnejom, tijekom koje su već posjetili Zagreb i Rijeku. Posljednja ovogodišnja stanica je 29. kolovoza u Varaždinu, rodnom gradu našeg najboljeg BMX vozača Marina Ranteša, u kojem je izgradnju skate parka inicirao sam Marin nakon što je bio prvak svjetskog BMX kupa.

- Jako me veseli što ću zatvoriti ovogodišnju Pannonian Challenge turneju upravo u mom rodnom Varaždinu, pred mojim Varaždincima, i na mom skate parku. Također, drago mi je da će i moji prijatelji vozači dobiti osjećaj kako je to voziti u mom gradu u mom parku. Znate kako, mogu vam ja voziti na najvećim i najboljim parkovima, ali za mene je ipak najdraži moj mali park u Varaždinu. Također, svi koji će nas doći gledati, molim da iznimno poštuju epidemiološke mjere, da se drže distance te da drže maske, jer zdravlje nam je svima najbitnije - izjavio je Ranteš uoči Challenge tour Varaždin.

Rantešu će se na touru pridružiti i vozači iz Splita, Varaždina, Rijeke, Pule i Osijeka koji će dokazati da ekstremni sport živi u ovim kriznim vremenima, dok cijela zajednica urbane kulture, unatoč neophodnoj socijalnoj distanci, djeluje povezanije no ikad. Dvije jednominutne vožnje bit će osigurane svim BMX Freestyle vozačima koji će biti podijeljeni u 4 skupine, dok će skateri i roleri nastupiti u formatu Jam sessiona.

Za kraj, treba napomenuti kako je broj sudionika po svakoj disciplini ograničen na 24 vozača, ali se svi zainteresirani još mogu registrirati za nastup na Touru, i to preko web stranice Pannonian Challengea ili na samom mjestu događaja.

Stoga, ne propustite najveći adrenalinski show, 29. kolovoza najbolji hrvatski vozači BMX, inline i skatea dolaze u vaš grad pokazati svoje adrenalinske trikove, a vi se pripremite na najbolju adrenalinsku zabavu.

Početak natjecanja je u 10 sati a proglašenje pobjednika u 18 sati.

Označeno u