Dario Jertec (s loptom) bio je strijelac drugog gola na današnjem susretu s drugom momčadi Hajduka Foto: Ilustracija/VV arhiva

Momčad Varaždina u Splitu iznenadila drugi sastav Hajduka

Dražen Novosel | 10.10.2017. u 17:21h | Objavljeno u Sport

U utakmici 11. kola Druge hrvatske nogometne lige, danas je na splitskom Poljudu momčad NK Varaždina pobijedila drugu momčad splitskog Hajduka rezultatom 2:0 (poluvrijeme 1:0). Strijelci su bili Muhammed  Kabiru u 26. minuti i Dario  Jertec u 72. minuti iz kaznenog udarca.

- Hajduk je imao možda više loptu u nogama, ali nam nisu stvorili ozbiljniju prijetnju po naš gol, dok smo mi, osim postignuta dva gola, imali još šansi za postitanje pogotka, tako da je naša pobjeda potpuno zaslužena - komentirao je presretan trener Varaždina Mario Kovačević. Iz tri uzastopna gostovanja u Dalmaciji Varaždin je od mogućih 9 osvojio pet bodova, odigravši neriješeno u Solinu i Dugopolju, te pobijedivši danas u Splitu.

U sljedećem,12. kolu Varaždin će u subotu, 14. listopada, u 15 sati na stadionu Varteksa ugostiti momčad Novigrada, čime počinje druga trećina prvenstva u Drugoj HNL.