Memorijalni turnir "Krešimir Petanjek" 27. i 28. prosinca u Areni Varaždin

| 18.12.2022. u 17:00h | Objavljeno u Sport

Nakon prošlogodišnjeg desetog jubilarnog turnira, ove godine kreće novo 11. izdanjem međunarodnog memorijalnog rukometnog turnira za mlađe kategorije. 

Udruga rukometnih veterana Varaždinu sada već standardnom terminu organizira 11. izdanje sve popularnijeg turnira memorijala  „Krešimir Petanjek".

Prema propozicijama i ove godine igrati će se u dvije uzrasne kategorije igrača - U-11 i u onoj nešto starijoj U-13. U svakoj kategoriji očekuje se nastup po 16 ekipa iz Hrvatske, BIH, Slovenije, a pozivi su upućeni i klubovima iz Mađarske i Austrije. Igrat će se po standardnom sistemu u prvoj fazi u četiri skupine po 4 ekipe, a nakon toga slijedi nokaut faza sve do finala.

Bit će to ponovno dvodnevni praznik rukometne budućnosti zemalja sudionica, ali i klubova koji po tradiciji odlično rade sa mlađim uzrastima. Na turniru iz godine u godinu raste kvaliteta izvedbi, susreti su sve neizvijesniji, atraktivniju, a pobjednici neizvjesni do same završnice što daje posebnu draž varaždinskom turniru.

Turnir će se i ove godine igrati u Areni Varaždin na Dravi i prigoda je to svim ljubiteljima sporta, a posebno onima zaljubljenim u rukomet, da na licu mjesta vide buduće asove rukometnog parketa.

Turnir se igra 27. i 28. prosinca, svaki dan u vremenu od 9,00 sati do 19,30 sati. Ulaz je besplatan.