FOTO: Donacijom označen početak rada varaždinske poslovnice KentBank Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Donacijom označen početak rada varaždinske poslovnice KentBank

I.K/Varaždinske vijesti | 19.11.2015. u 12:16h | Objavljeno u Aktualno

Vrijednom donacijom udruzi Nova budućnost danas je i svečeno označen početak rada varaždinske poslovnice KentBank koja se nalazi u Kukuljevićevoj ulici gdje su se okupili brojni uzvanici.

Varaždinska poslovnica jedna je od četrnaest poslovnica ove banke koja je nastala nakon što je  2011. godine Banku Brod preuzeo i više puta dokapitalizirao Eksen Holding koji je dio Süzer Group. Osim u području financija, portfelj turske Süzer Grupe razgranat je i na građevinu, maloprodaju, turizam i energetiku.

U Turskoj je Süzer Grupa vlasnik Kent Leasinga i Kent Factoringa, a osim financija, u vlasništvu Süzer Grupe je hotel Ritz Carlton u Istanbulu. Energetski dio biznisa bazira se na većinskom udjelu u Bahçeşehiru Gas Distribution-u, prvoj privatnoj kompaniji za distribuciju prirodnog plina u Turskoj.

Upravo snaga Suzer grupe, kako naglašava predsjednik Uprave KentBank Ivo Bilić, osigurava stabilnost banke koja se očituje visokim kapitalom i visokom stopom adekvatnosti kapitala.

- KentBank je prodajno orijentirana banka prilagođena klijentima. Svojom veličinom možemo biti u potpunosti posvećeni svojim klijentima kvalitetnim individualnim pristupom, a istovremeno im osiguravamo potpunu sigurnost. Naše prednosti su upravo prilagođenost klijentima, sigurnost, fleksibilnost i brzina odlučivanja, veli Bilić koji je svjestan „domoljubne“ povezanosti s određenom bankom, ali iz iskustva zna  da je u konačnici za uspjeh presudna kvaliteta usluga i proizvoda te kvaliteta odnosa s klijentom.

Kao i u svakom drugom dijelu Hrvatske, KentBanke će se i u Varaždinu prilagoditi klijentima koji će, kako su uvjereni u banci, znaju cijeniti ponudu i uslugu njihovog tima.

Banka, uz ostalo, nudi kunske namjenske kredite do 200.000 kuna uz fiksnu kamatnu stopu, zajamčenu isplatu mirovina prvog radnog dana u mjesecu, plaćanje računa uz najpovoljniju naknadu već od 1 kune po uplatnici, mijenjanje stranih valuta po povlaštenom tečaju, multivalutni tekući račun za sve valute, mogućnost ugovaranja dopuštenog prekoraćenja već po primitku prve mirovine... Za gospodarstvo nude uslugu factoringa, izdavanja pisma namjere, okvira kratkoročnog financiranja, kredite uz subvencije te Turkish Desk za one koji posluju ili će tek poslovati s Turskom.

Zahvaljujući širokoj ponudi, Kentbank d.d. je prva banka po rastu aktive u Hrvatskoj u 2013. i 2014. godini, čiji plan za ovu godinu uključuje značajan rast, te se za kraj 2015. planira razina aktive u iznosu 1.399 milijuna kuna odnosno 181,79 milijuna eura.

Označeno u
Galerija slika