Maksimalan učinak varaždinskih stolnotenisačica u Superligi - tri pobjede u tri susreta

| 11.10.2021. u 09:28h | Objavljeno u Sport

Stolnotenisačice STK Varaždina imale su naporan i uspješan vikend, ostvarivši tri pobjede u tri susreta. U subotu su odigrali dvije domaće utakmice u svojoj dvorani, protiv STK Aquaestila i STK Zagreba, a u nedjelju su gostovale u Zagrebu kod najtrofejnijeg hrvatskog ženskog kluba HASTK Mladost.

U derbi susretu odigranom u subotu ujutro protiv STK Aquaestila, u kojem su Dugorešanke slovile za favorita, ekipa STK Varaždin pokazala je karakter i snagu i porazila direktnog suparnika za sam vrh tablice maksimalnim rezultatom od 3-0,pri tome ispustivši gostujućoj ekipi tek 2 seta.

U prvome meču Petra Petek pobijedila je povratnicu u stolni tenis,ne tako davno najveću nadu hrvatskog stolnog tenisa Leu Rakovac i to s maksimalnih 3 0.

U drugom meču pojačanje domaćina Dragana Vignjević opravdala je svoju reputaciju i u izjednačenom meču pobijedila "prvi reket" Dugorešanki Han Xue Vukelju rezultatom 3-2. U trećem meču Karla Franović pobijedila je juniorsku reprezentativku Senu Smailji za maksimalnih 3-0 varaždinske ekipe.

U drugom meču dana, igračice trenera Saše Suhodolčana ostvarile su još jednu pobjedu i to protiv ekipe STK Zagreb rezultatom 3-1.

U tom meču Dragana Vignjević ostvarila je dvije lagane pobjede u mečevima protiv Maje Tirić i Klare Bardač. Petra Petek je slavila u meču protiv Klare Bardač rezultatom 3:0. Jedinu pobjedu Zagrepčanke su ostvarile u meču Jelene Vukelić i Zrinke Rebić, gdje je gostujuća igračica u izjednačenom meču slavila rezultatom 3-1.

U nedjelju je ekipa STK Varaždina odmjerila snage u Zagrebu s ekipom HASTK Mladost i u tom meču opravdala ulogu favorita pobijedivši domaćina rezultatom 3-0.

Dragana Vignjević pobijedila je Doru Ćosić rezultatom 3-1. Petra Petek u drugom meču pobijedila je Brunu Borovec rezultatom 3-0. U zadnjem i najneizvjesnijem meču Karla Franović spasila je dvije meč lopte u petom setu protiv Mirne Tomić i slavila rezultatom 3-2 za ukupnu pobjedu Varaždinki rezultatom 3-0.

Za dva tjedna u Zagrebu se igra derbi dviju najjačih ekipa u Hrvatskoj STK Varaždina i STK Dr.Časla.

Označeno u