Liga prvaka: Starru slijede dva susreta protiv Borussije, domaći susret 30. listopada u Areni Foto: STK Starr

Liga prvaka: Starru slijede dva susreta protiv Borussije, domaći susret 30. listopada u Areni

Varaždinske vijesti | 25.10.2019. u 08:34h | Objavljeno u Sport

Pred Starrom su dva susreta 3. i 4. kola Lige prvaka. Prvi će se igrati danas u petak, 25. listopada, u njemačkom hramu stolnog tenisa u Dusseldorfu gdje će odmjeriti snage s najboljim europskim klubom svih vremena Borussijom, a uzvrat će se igrati u srijedu 30. listopada u varaždinskoj Areni, 

Početak oba susreta je u 19 sati, uz besplatan ulaz za varaždinske posjetitelje. Za STK Starr će uz standardnu postavu domaćih igrača Leona Šanteka, Darija Kraljića i Ronalda Ređepa nastupiti vrhunski igrači kineskog i tajlandskog porijekla Liang Qui, Tan Ruiwu i Sun Chia Hung, te Slovenac Ludvik Peršolja, dok za njemački klub igra jedan od najboljih stolnotenisača svih vremena i višestruki europski i svjetski pojedinačni i ekipni prvak Timo Boll.

Starr se ove sezone natječe u najelitnijem rangu europskoga stolnoteniskog natjecanja, a u dosadašnja susreta skupine D je tijesno izgubio od francuskog Hennebonta te portugalskog Sportinga.

Poslije meča u srijedu je planirano zajedničko druženje i fotografiranje VIP salonu povodom obilježavanja 10. obljetnice STK Starra, u sklopu čega će se održati i svečanost potpisivanja Ugovora o organizaciji Europskog Prvenstva U-21 u stolnom tenisu, koje će od 3. do 8. ožujka 2020. biti održano u Varaždinu.

Starr_-_Borussia.jpg