Leko: U Varaždinu su uvijek po tradiciji voljeli igrati nogomet, imaju dobru energiju, agresivni su Foto: screenshot hajduk.hr

Leko: U Varaždinu su uvijek po tradiciji voljeli igrati nogomet, imaju dobru energiju, agresivni su

Varaždinske vijesti | 10.2.2023. u 17:34h | Objavljeno u Sport

Uoči posljednjeg treninga i polaska na put, trener Hajduka Ivan Leko održao je konferenciju za medije, na kojoj je najavio sutrašnju utakmicu u Varaždinu, prenosi portal hajduk.hr.

- Kad izgubiš dvaput zaredom, pogotovo u Hajduku, to utječe na samopouzdanje i energiju. Nastojali smo kroz priču, analizu i rad na terenu iskoristiti vrijeme da se popravimo. Svi smo svjesni da imamo puno toga za popraviti - osvrnuo se Hajdukov trener na utakmice s Istrom 1961 i Rijekom, a zatim se okrenuo sljedećem suparniku:

- U Varaždinu su uvijek po tradiciji voljeli igrati nogomet. Imaju dobru energiju, agresivni su. Ekipa su koja je lijepa za vidjeti. Hajduk treba igrati nogomet u skladu sa svojim statusom, kulturom i tradicijom. Treba igrati hrabro, s respektom prema protivniku, ali i vjerom u sebe. Sad, hoće li Hajduk tako pobjeđivati utakmice, to je drugo pitanje. Ja sam za Hajduk koji preuzima rizik, anticipira i dominira - dodao je trener Leko.