Kovačević: Složit ćemo dobru, čvrstu ekipu, koja će se moći nadigravati s Dinamom Foto: Krešimir Đurić

Kovačević: Složit ćemo dobru, čvrstu ekipu, koja će se moći nadigravati s Dinamom

| 26.4.2023. u 10:40h | Objavljeno u Sport

U sklopu 31. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige momčad Varaždina gostovat će danas na stadionu u Maksimiru, gdje će od 17 sati i 5 minuta igrati protiv aktualnog prvaka i lidera sastava Dinama.

- Najteža utakmica, poštovanje i respekt prema Dinamu do početka utakmice, a na samom susretu pokušat ćemo dati sve od sebe. Moramo biti odlučni i hrabri, svi igrači moraju biti na maksimumu i onda vjerovati da možemo doći do pozitivnog rezultata, a to je sve osim poraza - rekao je uvodno trener momčadi Varaždina Mario Kovačević najavljujući današnje nadmetanje na Maksimiru.

Varaždin neće biti kompletan u današnjem nadmetanju.

- Brodić koji je bio bolestan i nije putovao na utakmicu u Splitu oporavlja se i moći ćemo na njega računati u današnjem susretu. Na žalost Banovec i Postonjski su ozlijeđeni i njih neće biti u kadru. Vjerujem da svi igrači koji će dobiti priliku jedva čekaju da istrče na Maksimir. Složit ćemo dobru, čvrstu ekipu, koja će se moći nadigravati s Dinamom - rekao je Kovačević.

Varaždin nije bio na nivou u posljednjem susretu s Hajdukom.

- Htjeli smo dobro odigrati s Hajdukom, ali domaćin je bio dobar, dao lijepa dva gola, Pokušavali smo prvo poluvrijeme, koje je još donekle dobro bilo, ali početkom drugog poluvremena, do drugog gola, Hajduk je utakmicu prelomio i na kraju zasluženo pobijedio. Sve ćemo učiniti da protiv Dinama budemo bolji - zaključio je Kovačević.

Današnju utakmicu sudit će Ante Terzić iz Podstrane, a pomagat će mu Hrvoje Radić iz Splita i Vice Vidović iz Solina. VAR sudac bit će Dario Bel iz Osijeka, a asistirat će mu Kristijan Novosel iz Valpova.