ŽRK Koka Foto: Martin Novosel

Koka odigrala neodlučeno protiv Osijeka bez prve dvije golmanice

| 2.3.2019. u 19:29h | Objavljeno u Sport

Očekivano, rukometašice Koke su na gostovanju kod Osijeka imale težak posao u namjeri da dođu do svoje 10. pobjede sezone u 18. kolu Prve lige protiv ekipe koja se bori za ostanak, a stavljene su pred gotovo nemoguć zadatak kada je uoči početka susreta utvrđeno da je istekao liječnički pregled druge golmanice Lee Beličev, dok im se prva golmanica Helena Šegota ozlijedila već u 4. minuti susreta (koljeno) te je na kraju na vrata stala mlada Sara Šopar koja je odigrala veoma hrabro i završila susret sa čak 11 obrana i sve to je bilo dovoljno za neodlučeni ishod 28:28.

Osim početnog vodstva od 5:2, kojeg je imao varaždinski sastav nakon prvih pet minuta susreta, čitav susret igrao se gol za gol gdje su se obje ekipe izmjenjivale u vodstvu. Koka je u 57. minuti golom Terezije Čurić imala prednost od 28:27, ali nisu uspjele zadržati ili povećati vodstvo te su se golom Dore Lacković za konačnih 28:28 morale zadovoljiti bodom.

Ines Domjan je bila najbolja strijelkinja ekipe s osam golova, pratila ju je Katarina Mrazović sa sedam golova, Terezija Čurić je zabila pet, Jelena Blažek je zabila četiri, Suzana Furjan je zabila tri gola, dok je Tea Jalušić zabila jedan.