KK Vindija mlade košarkaške nade od sada trenira u novoj dvorani VI. OŠ Varaždin

| 22.10.2019. u 08:49h | Objavljeno u Sport

Prošlog petka, sve generacije Košarkaškog kluba Vindija okupili su se na druženju i treningu u novo izgrađenoj dvorani VI. Osnovne škole Varaždin koja će od ove godine biti središte za treniranje mladih generacija kluba gdje će ujedno igrati utakmice, a gdje će se kadeti kluba natjecati u najvišem rangu natjecanja u državi, Jedinstvenoj kadetskoj ligi.

Škola košarke KK Vindija - Varaždin djeluje na području grada Varaždina u osnovnim školama na kojima postoje uvjeti za treniranje košarke za mlađe dobne kategorije. Redovne treninge i selekciju djece po
školama provode treneri KK Vindija pod vodstvom voditelja selekcija, košarkaške akademije. Izgradnjom nove dvorane VI. Osnovne škole Varaždin, košarka je dobila dom košarke u gradu Varaždinu.

KK Vindija razvija mlađe dobne kategorije kroz razne aktivnosti (redovne treninge, turnirska natjecanja, prijateljske utakmice, te se natječe u ligama regije SJEVER, time ostvaruju ciljeve kluba, njeguju predan rad s mladima kako bi im pomogli u usvajanju zdravih životnih navika koje ujedno čine i osnove sportskog života. Osvojena prvenstva i trofeji te postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda.

Misija kluba ogleda se kroz doprinos razvoja sporta, posebno košarke kako u regiji Sjever tako u cijeloj Hrvatskoj, a kroz aktivnosti koje se u klubu provode. Klub je otvoren prema javnosti i okruženju, potiče i afirmira uključivanje mladih sportaša kako bi se bavili sportom od najmlađih selekcija u kojima mladi talenti imaju mogućnost afirmacije i dokazivanja na sportskim terenima što razvija karakterne i psiho-fizičke osobine pojedinca.

Vizija kluba je postati sportski kolektiv koji će imati zapaženu ulogu u razvoju košarke kao sporta kako u regiji Sjever tako i u Hrvatskoj. Želja je da košarkaški klub VINDIJA bude daleko više od košarkaškog kluba te da uz sportsku funkciju budemo i odgojna ustanova otvorena prema okruženju, koja će imati prepoznatljivu društveno korisnu vrijednost.

Ukoliko želite više informacija i želite svoju djecu uključiti u ovaj pozitivan projekt možete kontaktirati klub putem Facebook stranice KK Vindije.

KK_Vindija_6_os_prvi_trening_35.JPG

KK_Vindija_6_os_prvi_trening_20.JPG

KK_Vindija_6_os_prvi_trening_1.JPG

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci