Kitro Varaždin ždrijebom u Luksemburgu doznao protivnike u Challenge kupu

VV | 28.6.2022. u 17:41h | Objavljeno u Sport

Luksemburg je danas imao svu pozornost i pažnju europske klupske odbojke jer se u 12 sati održavao ždrijeb za sva europska klupska natjecanja u odbojci za sezonu 2022./2023.

Nakon što su prvo odabrani parovi kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka te CEV kup, stigao je na red ždrijeb protivnika u Challenge kupu gdje će igrati Kitro Varaždin koji je ovo natjecanje izborio prošlogodišnjim sjajnim četvrtim mjestom u Superligi.

Kitro Varaždin počinje natjecanje u Challenge kupu u 1/32 finala i borit će se za svoje mjesto u 1/16 finala. Ždrijebom je odlučeno da će im protivnici odbojkaši Murova iz Bakua u Azerbajdžanu, a ždrijebom je također već odlučeno i protiv koga će igrati ukoliko prođu u 1/16 finala, a to će biti austrijski Holding iz Graza.

Ždrijebom je odlučeno da će Kitro Varaždin prvo biti domaćin susretu protiv Murova između 11. i 13. listopada, a uzvratni susret na gostovanju će se odigrati između 18. i 20. listopada.

Ukoliko prođu Murov, Kitro Varaždin će u 1/16 finala protiv Holdinga još jednom prvo biti domaćin susretu koji će biti na rasporedu između 8. i 10. studenog, dok će se uzvratni susret na gostovanju igrati između 15. i 17. studenog.

cev-challenge-cup-m-32.jpg

cev-challenge-cup-m-16.jpg