Kitro Varaždin u Sisku ostvario novu pobjedu u Superligi, slavile i odbojkašice u Umagu Foto: Martin Novosel

Kitro Varaždin u Sisku ostvario novu pobjedu u Superligi, slavile i odbojkašice u Umagu

| 5.12.2021. u 11:53h | Objavljeno u Sport

Za nešto više od sat vremena igre (68 minuta), Kitro Varaždin je na gostovanju kod Siska upisao novu šestu pobjedu u prvenstvu u sklopu 9. kola Superlige. 

Sisak nije uspio pružiti veći otpor varaždinskoj momčadi i upisao je poraz u tri seta. Prvi set je bio uvjerljiv na strani Kitro Varaždina, osvojen je s 25:11, dok su druga dva seta bila izjednačenija, ali su oba ipak otišla u korist Varaždinaca sa 25:20 i 25:21.

Veselit se mogu i odbojkašice Kitro Varaždna koje su na gostovanju kod Umaga u sklopu 9. kola Prve lige, nakon poraza na domaćem terenu protiv zagrebačke Mladosti II, upisale četvrtu pobjedu sezone. Umag je također pao "bez ispaljenog metka" s 3:0. Prvi i treći set su bili dosta izjednačeni i pripali su varaždinskim odbojkašicama sa 25:22 i 25:23, a drugi set je osvojen sa sigurnih 25:17.

U sljedećem 10. kolu Superlige, seniori Kitro Varaždina će igrati protiv Rijeke na domaćem terenu, dok će seniorke u 10. kolu Prve lige također na domaćem terenu dočekati ekipu Drenove, ali prije toga, u srijedu, 8. prosinca u 17 sati, seniori igraju važnu utakmicu protiv Splita na domaćem terenu u kojem će probati izboriti nastup u polufinalu Hrvatskog kupa.