She Loves Pablo uz švedsku podršku 16. rujna u Zaboku Foto: Filip Bušić / Facebook She Loves Pablo

She Loves Pablo uz švedsku podršku 16. rujna u Zaboku

D.P./Varaždinske vijesti | 11.9.2016. u 15:58h | Objavljeno u Društvo

Nakon žestokog Zabok Hardcore Madnessa u Regeneratoru se u petak, 16. rujna sprema nova glazbena poslastica. Alternativni prvaci She Loves Pablo dobro su poznati zabočkoj publici, a uz njih će zasvirati Tight Grips te posebni gosti iz Švedske Sleepwulf i We Could Build an Empire. Upad je 20 kuna, a početak koncerta u 21 sat.

Zagrebački bend She Loves Pablo je ove godine proslavio 10 godina postojanja, a do sada su izdali tri albuma Mother of All (2009), Burn And Levitate (2013) i Try Mandarin (2016).

Tight Grips je žestoki tročlani bend iz Karlovca koji je nedavno proslavio drugi rođendan. Osim što su ove godine u svibnju pobijedili na HGF-u, upisali su i dobre nastupe na Hoomstocku i Bedem festu u Crnoj Gori. Trenutno promoviraju svoj prvi službeni full length album „Storyline“.

Sleepwulf je četveročlani švedski hard rock/stoner bend iz Kristianstada koji inspiraciju za svoju glazbu i crpi iz 70-ih slušajući Zeppeline i Sabbathe. Ovo će im biti drugi nastup u Hrvatskoj, a poziv za nastup su dobili zahvaljujući odličnon koncertu na ovogodišnjem InMusicu.

We Could Build an Empire je tročlani alternative/hard rock band iz Nyköpinga osnovan 2010. godine, a ovo će im biti prvi nastup u Hrvatskoj.

- Za one koji iz Zagreba žele doći vlakom valja natuknuti da su redovite linije prema Zaboku u 18:23, 19:31 i 21:10, a prema Zagrebu povratno u 04:23, 05:10 i 06:07. Cijena povratne karte je 43,40 kuna. Vidimo se u Regeneratoru u petak,16. rujna! - poručuju organizatori.

Cijeli program podupire grad Zabok i Krapinsko-zagorska županija. 

Označeno u