Momčad Varteksa vratila se na stadion Varteksa gdje je ostvarila i prvu pobjedu u županijskom derbiju Foto: Mario Šamec

FOTO: Jalžabet četvorkom krenuo u proljeće, pobjeda Varteksa

| 6.3.2016. u 17:12h | Objavljeno u Sport

U Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin utakmicama 16. kola nastavljen je proljetni dio prvenstva. Momčad Jalžabeta pobijedila je na svom sportskom centru Centrometal 4:1, iako su gosti na poluvremenu imali prednost od 1:0, koju im je donio Nenad Vibovec.

U poluvremenu domaći trener promjenio je sistem igre, što je rezultiralo sa četiri gola Jalžabeta, a strijelci su bili Mateo Sakač, Tomislav Medved i dva puta Nenad Hanc. Zbog ozljede igru je nakon pogotka zbog ozljede morao napustiti Tomislav Medved i pitanje je hoće li biti u sastavu u sljedećem kolu.

Na stadionu Varteksa, pred oko 800 gledatelja, u županijskom derbiju Varteks je pobijedio Zadrugar iz Hrastovskog 2:1, poluvrijeme 1:0. Golove za domaćina postigli su Ivan Sokser i Matija Vrbnjak, a za Zadrugar je strijelac bio Dario Prlog.

Drugi županijski derbi između Zelengaja i Novog Marofa završio je bez pobjednika 1:1, poluvrijeme 0:1. Poveli su gosti golom Matije Janovića, a domaćin je izjednačio iz kaznenog udarca. Strijelac je bio Zlatko Vrbek.

Plitvica iz Gojanca je na svom terenu odigrala 2:2 sa sastavom Pušćina, koje su imale vodstvo od 2:0. Golove za Plitvicu postigli su Karlo Kocijan i Jošua Horvat.

Na tablici je vodeći Jalžabet s 38 bodova, četiri više od Rudara, Varteks je sedmi s 22 boda, a osmi je Novi Marof s 21 bodom.

Označeno u
Galerija slika