Ivanečki karatisti uspješni u 1. kolu županijske lige u varaždinskom Graberju

| 25.9.2018. u 12:02h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Članovi Karate kluba Ivanec nastupili su u 1. kolu županijske karate lige koje se održalo u sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu, u konkurenciji oko 110 natjecatelja iz 8 klubova.

Od ivanečkih predstavnika u katama zlatne su medalje osvojili Mateo Foder u kategoriji mlađih učenika i učenika, Mila Murić u kategoriji mlađih učenica ( 9-6 kyu) i Luka Prekrit u kategoriji mlađi učenici (9-6 kyu). Brončanu medalju osvojila je Ema Petak u kategoriji mlađih učenica ( 9-6 kyu) i Patrik Krznar u kategoriji cicibani kate (9-6 kyu).

U borbama zlatne su medalje osvojili Davor Putarek u kategoriji mlađi učenici-30 kg B liga, Erik Đula u kategoriji mlađi učenici-34 kg, Noa Šešet u kategoriji učenici -42 kg, Ela Colarić u kategoriji mlađe kadetkinje -45 kg, Antonela Apati u kategoriji mlađe učenice -32 kg i Melani Magdić u kategoriji mlađe kadetkinje +55 kg.

Srebrnu medalju osvojio je Luka Petak u kategoriji mlađi učenici-30 kg B liga i Ema Šešet u kategoriji mlađe kadetkinje -45 kg. Brončanu medalju osvojila je Karla Bahun u kategoriji mlađe kadetkinje +55 kg.