Napadač Ivančice Dominik Božak napravio je rijetko viđen fair play potez Foto: Dražen Novosel

Ivančica je golom u 87. minuti imala bod, ali je uslijedio rijetko viđen fair play Dominika Božaka

| 10.4.2021. u 19:39h | Objavljeno u Sport

Ivančica je u današnjem susretu 15. kola Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin na svom terenu, a nakon niza pobjeda, neočekivano izgubila od momčadi iz donjeg dijela ljestvice, sastava Sloge iz Čakovca, rezultatom 2:1.

Gol za domaćina postigao je Zoran Lukavečki u 70. minuti, čime je izjednačio rezultat na 1:1, budući da su gosti bili u vodstvu od 26. minute. Gol vrijedan tri boda Sloga je poistigla u 85. minuti. Osim po porazu utakmica će ostati upamćena i po rijetko viđenom potezu igrača Ivančice Dominika Božaka.

Naime, u 87. minuti kod vodstva gostiju od 2:1, postignut je gol domaće ekipe koji je sudac u prvom trenutku priznao, ali rijetko viđenim fair playem domaćeg igrača Dominika Božaka koji je priznao da je njegov suigrač rukom ubacio loptu u mrežu, sudac Dario Srnec iz Pušćina je promijenio odluku i dosudio igranje rukom unutar 16 metara i slobodan udarac za gostujuću ekipu.

Mišljenje delegata utakmice Ivana Vujeca je da takav potez treba nagraditi nagradom za fair play, navodi se u izvještaju o utakmici.