Igrač Kitro Varaždina na Europskom odbojkaškom prvenstvu u Estoniji Foto: Martin Novosel

Igrač Kitro Varaždina na Europskom odbojkaškom prvenstvu u Estoniji

VV | 3.9.2021. u 12:47h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Hrvatska odbojkaška reprezentacija danas igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu koje se održava u Estoniji , a u odabranom društvu hrvatskih reprezentativaca se nalazi i igrač Kitro Varaždina, Dominik Brčič. Prvi susret igraju protiv jake i favorizirane Njemačke u 16 sati.

- Odradili smo prvi trening u Tallinu. Dvorana je odlična, a u ekipi je stvarno super atmosfera. Svi smo spremni i jedva čekamo susret s Njemačkom. U grupi su sve stvarno super ekipe s dosta poznatih igrača, ali naravno to nas ne brine jer vjerujemo u sebe. U svom sastavu imamo stvarno iskusne i kvalitetne igrače koji su odigrali već dosta takvih utakmica, tako da smo spremni za jako dobru utakmicu protiv favorizirane Njemačke. Dat ćemo sve od sebe i nadamo se dobrom rezultatu - najavio je susret protiv Njemačke, Dominik Brčić.

Dominik Brčić je u redove varaždinskog odbojkaškog kluba stigao prošle godine i bio je jedan od najboljih blokera u Superligi čime je i izborio svoje mjesto u hrvatskoj odbojkaškoj reprezentaciji.