Iako je prošle sezone s momčadi igrao Ligu za prvaka Nevenko Blagaj više nije trener nogometaša Podravine?

| 21.6.2022. u 10:20h | Objavljeno u Sport

Nevenko Blagaj navodno više nije trener Podravine. Dosadašnji šef stručnog stožera, koji je Podravinu preuzeo u listopadu prošle godine, a do tada je obnašao funkciju trenera golmana u stručnom stožeru trenera Velimira Špikića, uspio je s Podravinom prošle sezone izboriti Ligu za prvaka.

Da više navodno nije trener doznao je nakon što ga je kontaktirao trener, s kojim je uprava ludbreškog kluba dogovorila suradnju na trenerskoj poziciji za predstojeću sezonu. Nevenko Blagaj obratio se i igračima Podravine na svom facebook profilu:

Draga moja ekipo "NK Podravina"!! Čuli ste kao i ja da više nisam trener i da sa vama neću dijeliti klupske prostorije. Imam potrebu obratiti vam se ovim putem jer nemam dovoljno riječi zahvale za svakog od vas koje bih vam htio reći. Hvala vam za svaki minut koji ste podijelili sa mnom, za svaki razgovor koji ste vodili sa mnom, za izuzetno poštovanje koje ste mi iskazivali. Prošli smo zajedno lijepu sezonu, tešku, ali vi ste uspjeli. Uspjeli ste stvoriti i dati dušu ekipi, gurali i vukli jedan drugog kad je izgledalo nemoguće, ali vi ste uspjeli i bilo mi je časno voditi vas.

Neće vam svaki dan ni svaka utakmica biti dobra, ali vi nastavite živjeti i igrati, možda vam svatko neće ni reći istinu, ali vi imajte svoj stav i zadržite poštenje, svi koje volite možda vam neće uzvratiti ljubav koju unosite i nosite sa sobom, ali nastavite voljeti i nogomet i osobe koje su vam bliske. Nije u životu uvijek sve fer, ali budite i ostanite ono što sam u vama gledao sve ove mjesece, ostanite ljudi. Neka vam život uz nogomet bude predivan.

Ni jedan minut, ni jedan sat, ni jedan dan vam se ne može ponoviti, bit će pobjeda i poraza u životu, ali ne prestajte živjeti svoje snove.

Izbjegnite svađe, ljutnju i nastavite voljeti to što vas čini sretnim, neka vam nogomet i dalje bude sreća koja će vas gurati i držati i puniti srce srećom. Nikad nemojte prestati voljeti osobe koje vam nešto znače i koje su uvijek uz vas.

Hvala svima koji su nam bili podrška i čuvali leđa kao što smo mi jedni drugima.

Neka vam je svima zdravo, sretno, a sa velikim poštovanjem prema svakom od vas, pozdravljam vas i navijam za vas!!

Činili ste me sretnim i zato vas volim!!, poručio je Nevenko Blagaj.